ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να μην πέσουμε στη παγίδα της αντιευρωπαϊκής λογικής»

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2011, 15:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Να μην πέσουμε στη παγίδα της αντιευρωπαϊκής λογικής»
Facebook Twitter Whatsapp
Νέα παρέμβαση, προκειμένου να επιτευχθεί συναίνεση, κάνει η Δημοκρατική Συμμαχία. Η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη απηύθυνε έκκληση προς τα κόμματα, τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης «να μην πέσουμε στην παγίδα της αντιευρωπαϊκής λογικής και χάσουμε το μοναδικό στήριγμα το οποίο η Ελλάδα έχει σήμερα».
Νέα παρέμβαση, προκειμένου να επιτευχθεί συναίνεση, κάνει η Δημοκρατική Συμμαχία. Η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη απηύθυνε έκκληση προς τα κόμματα, τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης «να μην πέσουμε στην παγίδα της αντιευρωπαϊκής λογικής και χάσουμε το μοναδικό στήριγμα το οποίο η Ελλάδα έχει σήμερα». Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως όταν πριν από ένα χρόνο μίλησε για πρώτη φορά για ανάγκη εθνικής συνεννόησης χλευάστηκε και λιδωρήθηκε, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση ότι είναι κατώτεροι των προσδοκιών, εάν δεν συνειδητοποιήσουν ότι αυτό το οποίο απαιτεί ο ελληνικός λαός, είναι εθνική συνεννόηση για την έξοδο από την κρίση.

«Εάν τώρα, μπροστά στο χείλος του γκρεμού, οι κομματικές δυνάμεις εξακολουθούν να φορούν κομματικά φίλτρα και παραμορφωτικούς φακούς, τότε η χώρα θα οδηγηθεί μετά βεβαιότητας σε απόλυτο αδιέξοδο», τόνισε.