ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Απαράδεκτη η παραγγελία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για συναίνεση»

Δημοσίευση 19 Μαΐου 2011, 09:40 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Απαράδεκτη η παραγγελία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για συναίνεση»
Facebook Twitter Whatsapp
«Απαράδεκτη η παραγγελία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για συναίνεση» δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
«Απαράδεκτη η παραγγελία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για συναίνεση» δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. Mιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι στη συναίνεση μπορεί να αναζητηθεί ένας κοινός τόπος αλλά η κυβέρνηση – όπως είπε- δεν θέλει κάτι τέτοιο και καλεί σε μια γενικόλογη και αφηρημένη συζήτηση την αντιπολίτευση.

Πρόσθεσε πως η Δημοκρατική Αριστερά έχει καταθέσει 28 θέσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης που έχουν ως γνώρισμα την αναγνώριση των χρεών , την αντιμετώπιση των δανείων και την στήριξη της κοινωνίας.

Για τις απολύσεις στο δημόσιο και την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων είπε πως δεν είναι δυνατόν μετά από 10 έως 15 χρόνια εργασίας να απολύεις έναν υπάλληλο μετά από αξιολόγηση. Όπως επισήμανε ο υπάλληλος θα προσφύγει στην δικαιοσύνη και θα δικαιωθεί.

Είπε πως η Δημοκρατική Αριστερά συζητά υπό προϋποθέσεις το θέμα των αποκρατικοποιήσεων ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών.