ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση θυμήθηκε πολύ αργά τη συναίνεση»

Δημοσίευση 21 Μαΐου 2011, 19:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Η κυβέρνηση θυμήθηκε πολύ αργά τη συναίνεση»
Facebook Twitter Whatsapp
Μήνυμα στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας σε ότι αφορά τις πιέσεις για συναίνεση στέλνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Στη συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει πως η συναίνεση δεν μπορεί και ούτε επιτρέπεται να είναι αποτέλεσμα εξωτερικής παρέμβασης ενώ κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση πως τη συναίνεση τη θυμήθηκε πολύ αργά.
Μήνυμα στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας σε ότι αφορά τις πιέσεις για συναίνεση στέλνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Στη συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει πως η συναίνεση δεν μπορεί και ούτε επιτρέπεται να είναι αποτέλεσμα εξωτερικής παρέμβασης ενώ κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση πως τη συναίνεση τη θυμήθηκε πολύ αργά. Σε όσους σπεύδουν να επισημάνουν πως στο θέμα αυτό ο ίδιος βρίσκεται εκτός κομματικής γραμμής, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναφερόμενος σε όσους, όπως λέει, νομίζουν πως στη ΝΔ «δεν κάνουμε πολιτική αλλά δίνουμε εξετάσεις κομματικής νομιμοφροσύνης» απαντά πως η πολιτική τάξη της χώρας και οι εκπρόσωποί της έχουν υποχρέωση να καταθέτουν σκέψεις και προτάσεις που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.

Ως πρώην δήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Αβραμόπουλος δεν κρύβει την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας επισημαίνοντας πως «η κοινωνική σταθερότητα πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού» και ζητά τη συνεννόηση και τη συνεργασία όλων προς αυτή την κατεύθυνση.Πηγή: Τύπος της Κυριακής