ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πίσω από τη συναίνεση η κυβέρνηση κρύβει την αναποτελεσματικότητα της»

Δημοσίευση 22 Μαΐου 2011, 09:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Πίσω από τη συναίνεση η κυβέρνηση κρύβει την αναποτελεσματικότητα της»
Facebook Twitter Whatsapp
«Σενάρια συγκυβέρνησης διακινούν εκείνοι που φοβούνται τη ΝΔ αυτοδύναμη κυβέρνηση και τον Σαμαρά αυτοδύναμο πρωθυπουργό» δηλώνει στη REAL news o εκπρόσωπος του κόμματος Γ. Μιχελάκης.
«Σενάρια συγκυβέρνησης διακινούν εκείνοι που φοβούνται τη ΝΔ αυτοδύναμη κυβέρνηση και τον Σαμαρά αυτοδύναμο πρωθυπουργό» δηλώνει στη REAL news o εκπρόσωπος του κόμματος Γ. Μιχελάκης. Ο κ. Μιχελάκης σημειώνει οτι «στις εκλογές, όποτε και να γίνουν, θα πάμε με στόχο την αυτοδυναμία, για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε χωρίς χρονοτριβές, μια πολιτική που θα ξέρει εκ των προτέρων ο λαός».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κάνει λόγο για εκβιαστικά διλήμματα ή διλήμματα εκλογών, όπως η υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου με 180 βουλευτές. Δηλώνει ότι ο Αντ. Σαμαράς «δεν εκβιάζεται» και διαμηνύει οτι: «Αν η κυβέρνηση σκεφτεί να εκβιάσει τη ΝΔ θα καταλάβει ότι η παράταξη μας δεν εκβιάζεται». Πίσω από τη συναίνεση αναφέρει οτι «η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει την αναποτελεσματικότητα της».

Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει ακόμη πιο επώδυνα μέτρα και συμπληρώνει ότι «ο Αντ. Σαμαράς δεν θα πει ποτέ "ναι" στη λάθος πολιτική».