ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Παρίσι την Τετάρτη ο πρωθυπουργός

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2011, 18:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στο Παρίσι την Τετάρτη ο πρωθυπουργός
Facebook Twitter Whatsapp
Στο Παρίσι μεταβαίνει την Τετάρτη το πρωί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στον εορτασμό για τα 50 χρόνια του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), αλλά και στη σύνοδο των υπουργών Οικονομίας του Οργανισμού.
Στο Παρίσι μεταβαίνει την Τετάρτη το πρωί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στον εορτασμό για τα 50 χρόνια του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), αλλά και στη σύνοδο των υπουργών Οικονομίας του Οργανισμού. Ο κ. Παπανδρέου θα συνοδεύεται από τους υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Γύρω στις πέντε το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) είναι προγραμματισμένη παρέμβαση του Πρωθυπουργού ενώπιον των συνέδρων.

Στις 8.00 το βράδυ, ο κ. Παπακωνσταντίνου θα συμμετάσχει σε μια συζήτηση - ντιμπέιτ που οργανώνεται από το Ινστιτούτο ΙRIS (για τις Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγικές), με τη συνεργασία του Γραφείου Τύπου της πρεσβείας και θέμα συζήτησης: «Ελληνική οικονομική κρίση: τα θεμέλια για ένα νέο ξεκίνημα».

Η συνάντηση, που είναι ανοιχτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο "Σπίτι της Ευρώπης" (Maison de l' Europe) στην κεντρική συνοικία των Παρισίων Λε Μαρέ (Le Marais). Τη συζήτηση θα κατευθύνει η διευθύντρια ερευνών του Ινστιτούτου Συλβί Ματέλι (Sylvie Matelly).