ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τα κόμματα να συνειδητοποιήσουν πόσο σοβαρά προβλήματα έχει η χώρα»

Δημοσίευση 27 Μαΐου 2011, 21:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Τα κόμματα να συνειδητοποιήσουν πόσο σοβαρά προβλήματα έχει η χώρα»
Facebook Twitter Whatsapp
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δήλωσή του το βράδυ της Παρασκευής, κάλεσε τα κόμματα να συνειδητοποιήσουν πόσο σοβαρά προβλήματα έχει η χώρα, και τόνισε ότι πρέπει να δείξουν σοβαρότητα ανάλογη με το μέγεθος των προβλημάτων. Κάτι που όπως υποστήριξε, παραπέμποντας «στα διαγγέλματά τους» δεν έγινε.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δήλωσή του το βράδυ της Παρασκευής, κάλεσε τα κόμματα να συνειδητοποιήσουν πόσο σοβαρά προβλήματα έχει η χώρα, και τόνισε ότι πρέπει να δείξουν σοβαρότητα ανάλογη με το μέγεθος των προβλημάτων. Κάτι που όπως υποστήριξε, παραπέμποντας «στα διαγγέλματά τους» δεν έγινε. «Μερικοί επιμένουν να κοσκινίζουν γιατί δεν θέλουν να ζυμώσουν» είπε και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από ότι ήταν χθες.

«Εγώ τους καλώ για άλλη μια φορά να συνειδητοποιήσουν πόσο σοβαρά είναι τα προβλήματα που έχουμε. Να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα. Σοβαρότητα που δεν επεδείχθη στο βαθμό που έπρεπε εντός του Προεδρικού Μεγάρου, αλλά δυστυχώς και μετά με τα διαγγέλματά τους», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.