ΠΟΛΙΤΙΚΗ

KKE: Βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα

Δημοσίευση 4 Ιουνίου 2011, 14:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
KKE: Βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα
Facebook Twitter Whatsapp
Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την γενική απεργία που διοργανώνει το ΠΑΜΕ αλλά και τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση.
Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την γενική απεργία που διοργανώνει το ΠΑΜΕ αλλά και τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή που απέστειλε το γραφείο τύπου του ΚΚΕ, αναφέρεται:

«Ο λαός και η νεολαία δεν πρέπει να ελπίζουν πια ότι η κυβέρνηση, τα άλλα αστικά κόμματα και η ΕΕ θα τους λυπηθούν. Η λαϊκή αγανάκτηση τους φοβίζει αλλά δεν τους εμποδίζει, όσο είναι εγκλωβισμένα στο δικό τους γήπεδο όπου τη συγκρατούν και οι δήθεν ακομμάτιστες ομάδες και τα διάφορα αναχώματα του συστήματος. Ο μόνος τρόπος, για να αποκρούσουν οι εργαζόμενοι και η νεολαία την καπιταλιστική βαρβαρότητα, είναι να πάρουν θέση στον οργανωμένο αγώνα, στη γενική απεργία που καλεί το ΠΑΜΕ και να περάσουν ιδεολογικά και πολιτικά απέναντι στην πλουτοκρατία, την ΕΕ και τα κόμματα του «ευρωμονόδρομου. Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ για δρόμο ανάπτυξης υπέρ του λαού και όχι των μονοπωλίων. Για λαϊκή εξουσία και αποδέσμευση από την ΕΕ».