ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα Ιεροσόλυμα ο Κάρολος Παπούλιας

Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2011, 13:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στα Ιεροσόλυμα ο Κάρολος Παπούλιας
Facebook Twitter Whatsapp
Στο Δάσος των Εθνών, στα Ιεροσόλυμα, μετέβη νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί από χθες στο Ισραήλ και στην Παλαιστινιακή Αρχή.
Στο Δάσος των Εθνών, στα Ιεροσόλυμα, μετέβη νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί από χθες στο Ισραήλ και στην Παλαιστινιακή Αρχή. Ο κ. Παπούλιας φύτεψε συμβολικά ένα ελαιόδενδρο, με το οποίο, όπως είπε, «ο ελληνικός λαός επιθυμεί να εκφράσει τα βαθιά αισθήματα φιλίας προς έναν επίσης αρχαίο λαό της περιοχής, τον λαό του Ισραήλ, με τον οποίο μας συνδέουν κοινά ιστορικά και πολιτιστικά βιώματα, αλλά και το κοινό όραμα για πρόοδο, ασφάλεια και ειρήνη».

Ο κ. Παπούλιας, λίγο πριν αναχωρήσει για την Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, εξέφρασε την ευχή «η νέα αυτή εποχή που διανύουμε στις ελληνο-ισραηλινές σχέσεις να ριζώσει και να καρποφορήσει, όπως ακριβώς το δένδρο αυτό, προς όφελος των χωρών μας, αλλά και όλων των λαών της περιοχής».