ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: «Η καθυστέρηση στο όνομα του πρωθυπουργού επιτείνει την αβεβαιότητα»

Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου 2011, 17:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Καρατζαφέρης: «Η καθυστέρηση στο όνομα του πρωθυπουργού επιτείνει την αβεβαιότητα»
Facebook Twitter Whatsapp
Συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη, με αντικείμενο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη, με αντικείμενο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του κόμματος ενημέρωσε τους βουλευτές για τις εξελίξεις, επισήμανε την έντονη ανησυχία του για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας και τη λήψη απόφασης, τονίζοντας ότι η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του ονόματος του νέου πρωθυπουργού επιτείνει το κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που υπάρχει στις αγορές απέναντι στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα η χώρα να παραμένει εκτεθειμένη σε απρόβλεπτους κινδύνους.

Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στενός συνεργάτης του προέδρου του ΛΑΟΣ, ο κ. Καρατζαφέρης εννοούσε τις ραγδαίες εξελίξεις στις άλλες χώρες της ευρωζώνης, με επίκεντρο την κρίση στην Ιταλία. Στη συνεδρίαση τοποθετήθηκαν οι βουλευτές, οι οποίοι εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για τους περαιτέρω χειρισμούς.