ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεκλογικές σκοπιμότητες πίσω από τα κέντρα μεταναστών βλέπει ο Θ. Νάκος

Δημοσίευση 28 Μαρτίου 2012, 15:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Προεκλογικές σκοπιμότητες πίσω από τα κέντρα μεταναστών βλέπει ο Θ. Νάκος
Facebook Twitter Whatsapp
Έστω και υπό την πίεση της προεκλογικής συγκυρίας, το ΠΑΣΟΚ προσχωρεί στην πρόταση της ΝΔ για τα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών, παρατήρησε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Θ. Νάκος, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες για τη δημιουργία των κέντρων.
Έστω και υπό την πίεση της προεκλογικής συγκυρίας, το ΠΑΣΟΚ προσχωρεί στην πρόταση της ΝΔ για τα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών, παρατήρησε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Θ. Νάκος, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες για τη δημιουργία των κέντρων. Σε δήλωσή του ο κ. Νάκος υπενθυμίζει ότι η ΝΔ, τόσο ως κυβέρνηση, όσο και στην αντιπολίτευση, υποστήριξε ότι η δημιουργία, κατ' απόλυτη προτεραιότητα, σύγχρονων κέντρων υποδοχής και παραμονής λαθρομεταναστών θα ήταν κομβικό σημείο μιας σοβαρής εθνικής πολιτικής για το Μεταναστευτικό. «Δυστυχώς», όμως, σημείωσε, «βρήκαμε απέναντι την άρνηση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και όλων όσοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι σε επιπόλαιες ρητορείες».

«Η λύση που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία ήταν καθαρή από τότε. Σήμερα αποτελεί πιεστική ανάγκη», υπογραμμίζει ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, για να συμπληρώσει ότι «αυτοί που μπορούν να την εφαρμόσουν με τον καλύτερο τρόπο είναι εκείνοι που την πίστευαν πάντα και δεν την ανακαλύπτουν τώρα, παραμονές εκλογών, προκειμένου να βρουν τρόπο συνομιλίας με την κοινωνία, που είχαν ξεχασμένη και -εδώ και καιρό- πληρώνει τις ανεύθυνες επιλογές τους».