ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νεκρός από έμφραγμα 36χρονος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Σάμο

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2012, 16:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νεκρός από έμφραγμα 36χρονος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Σάμο
Facebook Twitter Whatsapp
Την τελευταία του πνοή άφησε αιφνιδιαστικά σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Θάνος, σε ηλικία μόλις 36 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου
Την τελευταία του πνοή άφησε αιφνιδιαστικά σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Θάνος, σε ηλικία μόλις 36 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.  Γιος του υποψήφιου δημαρχου Σάμου Στέλιου Θάνου μόλις χθες το βράδυ είχε ανακοινωθεί από το ΠΑΣΟΚ ότι θα είναι ένας εκ των τριών υποψηφίων βουλευτών στις επικείμενες εκλογές. Οι άλλοι δύο είναι ο πρώην βουλευτής, Πυθαγόρας Βαρδίκος και ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου, Πέτρος Παριανός.

Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σε ένδειξη συμπαράστασης και σε μνήμη του νεαρού κανένας υποψήφιος, από κανένα κόμμα, δεν θα κάνει κάποια προεκλογική κίνηση.

Βενιζέλος: «Δεν υπάρχουν λόγια»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, για το θάνατο του Δημήτρη Θάνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σπάνια παίζει η μοίρα τόσο σκληρά και άδικα παιχνίδια, όπως αυτό που μας έπαιξε με τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Θάνου, ενός νέου δυναμικού ανθρώπου, πάνω στον οποίο είχαμε στηρίξει τόσες ελπίδες για την παράταξη και τον τόπο, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας στη Σάμο. Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή, παρά μόνο θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του, στην οικογένειά του, στους φίλους του, στους δικούς του ανθρώπους».