ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης: Ο κ. Βενιζέλος είναι διάδοχος και συνεχιστής της πολιτικής Παπανδρέου

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2012, 23:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μιχελάκης: Ο κ. Βενιζέλος είναι διάδοχος και συνεχιστής της πολιτικής Παπανδρέου
Facebook Twitter Whatsapp

Σφοδρή επίθεση στον, Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή την συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σφοδρή επίθεση στον, Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή την συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «μπορεί να προσπάθησε να εμφανιστεί αντίθετος με το Μνημόνιο, όμως ήταν αυτός που το συνέταξε, το επέβλεψε και το εκτέλεσε».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μιχελάκης, «ο κ. Παπακωνσταντίνου, όμως, τον έχει ήδη καρφώσει για το ρόλο που έπαιξε και, μέχρι σήμερα, δεν του έχει απαντήσει. Ότι, δηλαδή, ο κ. Βενιζέλος ήταν από τους βασικούς συντάκτες του Μνημονίου, όχι μόνο ως υπουργός, αλλά και ως νομικός. Δηλαδή, στην ουσία, ο κ. Βενιζέλος, διάδοχος και συνεχιστής της πολιτικής Παπανδρέου, είναι αυτός που συνέταξε, επέβλεψε και εκτέλεσε το Μνημόνιο».

Αναφερόμενος στα όσα δήλωσε ο κ. Βενιζέλος για το δημοψήφισμα, ο κ. Μιχελάκης υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «έφτασε στο σημείο να πει, σήμερα, για το εγκληματικό δημοψήφισμα, που στήριξε με πάθος, ότι ήταν λάθος εκτίμηση. Κανείς, όμως, δεν ξεχνά την πραγματικότητα: Στις 31.10.2011, έλεγε για την τυχοδιωκτική πρόταση Παπανδρέου ότι ‘ήταν κίνηση εκτόνωσης και λύτρωσης’».

Σχετικό θέμα:  Βενιζέλος: Mέγα λάθος του Παπανδρέου το «λεφτά υπάρχουν»