ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Πήραμε σκληρά μέτρα για να αποφύγει η χώρα τα χειρότερα

Δημοσίευση 20 Απριλίου 2012, 23:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βενιζέλος: Πήραμε σκληρά μέτρα για να αποφύγει η χώρα τα χειρότερα
Facebook Twitter Whatsapp

Τη δέσμευση του ότι με όσα προτείνει το ΠΑΣΟΚ, δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι και περαιτέρω περικοπές επανέλαβε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τη δέσμευση του ότι με όσα προτείνει το ΠΑΣΟΚ, δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι και περαιτέρω περικοπές επανέλαβε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα των εκλογών επανέλαβε: «Ποιός είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένο και πρόθυμο να συμμετάσχει σ΄οποιαδήποτε κυβέρνηση και με οποιοδήποτε σκοπό;» Παράλληλα υπογράμμισε ότι είναι λανθασμένη η εντύπωση ότι το κόμμα του έχει νοοτροπία κυβερνητισμού και κατέστησε σαφές ότι «είναι κόμμα δράσης και ιδεών».

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε τα σκληρά μέτρα για να αποφύγει η χώρα τα χειρότερα και υπογράμμισε ότι «τώρα είναι η ώρα να ξαναφτιάξουμε το ΠΑΣΟΚ και τη συνείδηση της δημοκρατικής παράταξης».

Εξάλλου άσκησε κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά υπογραμμίζοντας ότι «τώρα λέει ότι "λεφτά υπάρχουν", εμείς τουλάχιστον δεν το λέμε». Και πρόσθεσε: «Ρωτώ: Θα καταγγείλουν τη σύμβαση; Θα μπορούν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις τον Ιούνιο; Ας απαντήσει».