ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηνύσεις Καμμένου κατά Μιχελάκη και Μουρούτη - Τι απαντά ο εκπρόσωπος της ΝΔ

Δημοσίευση 27 Απριλίου 2012, 18:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μηνύσεις Καμμένου κατά Μιχελάκη και Μουρούτη - Τι απαντά ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp
Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η σύγκρουση του Πάνου Καμμένου με την ΝΔ.
Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η σύγκρουση του Πάνου Καμμένου με την ΝΔ.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το newpost.gr δήλωσε ότι έχει καταθέσει μηνύσεις εναντίον των στελεχών της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη - εκπροσώπου τύπου και Γιώργου Μουρούτη - αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου, διότι πιστεύει ότι βρίσκονται πίσω από δημοσιεύματα τα οποία θίγουν τον ίδιο και την οικογένεια του.

Οι μηνύσεις αφορουν την ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και συκοφαντική δυσφήμηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Π. Καμμένος πιστεύει ότι τα συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ βρίσκονται πίσω από τα δημοσιεύματα της Παρασκευής και 13 του Αιμίλιου Λιάτσου, του Ελεύθερου Τύπου, αλλά και πολλών sites του διαδικτύου. Μένει φυσικά να το αποδείξει.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, διατείνεται ότι έχει αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία. Αν τα λεγόμενα του επαληθευτούν και τα στοιχεία τα οποία επικαλείται έρθουν στη δημοσιότητα, τότε θα μάθουμε και πόσο βάσιμα μπορεί να αποδειχθούν.

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά τη σύλληψη του δημοσιογράφου- εκδότη, Αιμίλιου Λιάτσου.

«Ο κ. Καμμένος ποινικοποιεί απροκάλυπτα, σήμερα, την ελευθεροτυπία, την πληροφόρηση, τη διακίνηση ιδεών. Επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους», τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο κ. Μιχελάκης και χαρακτηρίζει «πρωτόγνωρο και πρωτοφανές πολιτικός αρχηγός να ζητά τη σύλληψη και φυλάκιση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα του. Γιατί ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος τόλμησε να αναφερθεί στη συνεργασία του κ. Καμμένου με το θεωρητικό της χούντας Γεωργαλά».

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Τέρενς Κουίκ, αναφερόμενος σε δηλώσεις του Εκπροσώπου της ΝΔ ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση:

«Οι ηθικοί αυτουργοί της λάσπης και της πλαστογραφίας, αποκαλύφθηκαν. Το λόγο έχει ξανά η Δικαιοσύνη».

Ένα είναι σίγουρο ότι τις επόμενες ημέρες, δεν θα πλήξουμε…