ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Υπολογισμένο σε δραχμές το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 12 Ιουνίου 2012, 22:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΝΔ: Υπολογισμένο σε δραχμές το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
Facebook Twitter Whatsapp

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα επικίνδυνο και γραφικό.

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα επικίνδυνο και γραφικό. Σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Τσίπρα στη διακαναλική του συνέντευξη στην ερώτηση αν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο αν οι εταίροι πουν όχι στις διεκδικήσεις που θα προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μιχελάκης σημείωσε:

«Είναι πρωτοφανές, στις πιο κρίσιμες εκλογές για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ο κ. Τσίπρας να ισχυρίζεται πως έχει σχέδιο, αλλά δεν το λέει γιατί ο αντίπαλος δεν πρέπει να γνωρίζει τις θέσεις μας Μέχρι τώρα είχε παρουσιάσει οικονομικό πρόγραμμα, χωρίς αριθμούς και κοστολόγηση.

Σήμερα, μας λέει ότι θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση, αλλά θέλει το ευρώ, χωρίς να αποκαλύπτει το σχέδιό του, για να μην το μάθουν οι αντίπαλοι.

Εκτός από επικίνδυνος, γίνεται πλέον και γραφικός. Και προφανώς, εκτός από κρυφό, το σχέδιο το έχει υπολογίσει σε δραχμές».