ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανανέωση της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με ιδιοκτήτες ταξί ζήτησε Ευάγγελος Βενιζέλος

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2012, 18:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανανέωση της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με ιδιοκτήτες ταξί ζήτησε Ευάγγελος Βενιζέλος
Facebook Twitter Whatsapp
Για ανανέωση της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με τους ιδιοκτήτες ταξί, μίλησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων.
Για ανανέωση της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με τους ιδιοκτήτες ταξί, μίλησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικα ότι αξιοποιεί «την ευκαιρία αυτή για να ανανεώσουμε τη σχέση μας, καθώς είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα με συγκεκριμένες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, για να αντιμετωπιστούν τα θέματα της εξειδίκευσης της έδρας και των χώρων αναμονής των ταξί, ιδίως κοντά σε σταθμούς του μετρό ή άλλων αστικών ή υπεραστικών μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς και το ζήτημα της αντιμετώπισης των ιδιοκτητών ταξί ως επαγγελματιών που πρέπει να εντάσσονται στα διάφορα προγράμματα ενίσχυσης των μικρών επιχειρήσεων και ιδίως των ατομικών επιχειρήσεων.