ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «ΕΟΖ, μία ακόμα υποχώρηση στους δανειστές»

Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου 2012, 11:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανεξάρτητοι Έλληνες: «ΕΟΖ, μία ακόμα υποχώρηση στους δανειστές»
Facebook Twitter Whatsapp
Οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες αποτελούν μια ακόμη υποχώρηση της κυβέρνησης έναντι των δανειστών, υποστηρίζει ο γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος σε δήλωσή του με αφορμή την ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Θεσσαλονίκης.  
Οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες αποτελούν μια ακόμη υποχώρηση της κυβέρνησης έναντι των δανειστών, υποστηρίζει ο γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος σε δήλωσή του με αφορμή την ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Θεσσαλονίκης.   Ο κ. Μαρκόπουλος κατηγορεί τον υπουργό για «μυστική οικονομική διπλωματία, ερήμην Βουλής, κομμάτων και κοινωνίας» και τον καλεί να εξηγήσει τι διαπραγματεύεται με την τρόικα σε σχέση με ΕΟΖ και για ποιες περιοχές - «αν σε αυτές υπάρχουν ευαίσθητες παραμεθόριες και τι σημαίνουν "διοικητικά κίνητρα", κοντά στα σύνορα, δηλαδή τι θα σημαίνει ΕΟΖ στη Θράκη για την εθνική κυριαρχία», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.  

«Η κυβέρνηση πρέπει να μας εξηγήσει σε τι Ελλάδα μας οδηγεί. Αλλα ήταν τα όνειρα και οι υποσχέσεις αλλά και οι δεσμεύσεις όταν μπήκαμε στην Ε.Ε. και άλλα βλέπουμε τώρα. Η χώρα βρίσκεται υπο εκβιασμό και η κυβέρνηση αδυνατεί να ορθώσει αντιπρόταση, αδυνατεί να ενώσει το πολιτικό προσωπικό της χώρας, διχάζει τον λαό και καταδικάζει τη νέα γενιά σε μετανάστευση», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μαρκόπουλος.