ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαριάς: Κερδοσκοπεί σε βάρος της Ελλάδας ο Ντράγκι

Δημοσίευση 19 Αυγούστου 2013, 18:46 / Ανανεώθηκε 19 Αυγούστου 2013, 18:46
Μαριάς: Κερδοσκοπεί σε βάρος της Ελλάδας ο Ντράγκι
Facebook Twitter Whatsapp

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή «την πληρωμή ομολόγων ύψους 2,3 δισεκ. ευρω στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα», ενώ κάνουν λόγο για κερδοσκοπία σε βάρος της Ελλάδος από την ΕΚΤ.

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή «την πληρωμή ομολόγων ύψους 2,3 δισεκ. ευρω στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα», ενώ κάνουν λόγο για κερδοσκοπία σε βάρος της Ελλάδος από την ΕΚΤ.

«Την ώρα που ο κ. Στουρνάρας μονιμοποιεί τα χαράτσια στα ακίνητα του φτωχοποιημένου ελληνικού λαού, για να εισπράξει 4,1 δισεκ. ετησίως μέσω του νέου ενιαίου φόρου ακινήτων, ετοιμάζεται αύριο να πληρώσει στην ονομαστική τους αξία τα τοκογλυφικά ομόλογα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και των κεντρικών τραπεζών της Ευρωζώνης, ύψους 2,3 δισεκ. ευρώ» αναφέρει σε δήλωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης Οικονομικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς.

Σύμφωνα με τον κ. Μαριά τα ομόλογα αυτά «οι τράπεζες αυτές τα αγόρασαν με έκπτωση τουλάχιστον 40%, επιτρέποντας έτσι στον Ντράγκι και την παρέα του να κερδοσκοπήσουν σε βάρος της πατρίδας μας, πουλώντας αέρα κοπανιστό».