ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμεών Κεδίκογλου: Η ΟΛΜΕ ελέγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2013, 09:31 / Ανανεώθηκε 16 Σεπτεμβρίου 2013, 09:31
Συμεών Κεδίκογλου: Η ΟΛΜΕ ελέγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ
Facebook Twitter Whatsapp

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του υπουργείου Παιδείας και εκπαιδευτικών, οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και να προχωρούν σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Το υπουργείο, από την πλευρά του, «δείχνει» τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις κινητοποιήσεις.
 

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του υπουργείου Παιδείας και εκπαιδευτικών, οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και να προχωρούν σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

«Η ΟΛΜΕ είναι γνωστό ότι ελέγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου στην πρωινή εκπομπή του Mega και συμπλήρωσε: «Να μιλάμε ξεκάθαρα. Οι απεργίες είναι υποκινούμενες».

Ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι δεν μπόρεσε να κάνει διάλογο με τους εκπαιδευτικούς ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Κοτσιφάκη είπε ότι στην απεργία μετέχει μόλις ένα ποσοστό της τάξεως του 10%. 

Από την πλευρά του, ο κ. Κοτσιφάκης υποστήριξε ότι οι κινητοποιήσεις δεν είναι καθοδηγούμενες από κανένα κόμμα. Τόνισε ότι μετέχουν πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί στις κινητοποιήσεις και υποστήριξε ότι οι εκπαιδευτικοί αγωνίζονται για τους μαθητές τους.