ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση αυτοδιαψεύδεται για το πλεόνασμα

Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου 2013, 16:39 / Ανανεώθηκε 17 Σεπτεμβρίου 2013, 16:53
ΚΚΕ: Η κυβέρνηση αυτοδιαψεύδεται για το πλεόνασμα
Facebook Twitter Whatsapp

«Η κυβέρνηση αυτοδιαψεύδεται όταν υπόσχεται «φώς στο τούνελ», μέσω του πρωτογενούς πλεονάσματος, ενώ την ίδια στιγμή σχεδιάζει νέο γύρο επίθεσης στα λαϊκά στρώματα, με νέα φοροεπιδρομή, απολύσεις, χτύπημα συντάξεων και κοινωνικών δικαιωμάτων» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες.

«Η κυβέρνηση αυτοδιαψεύδεται όταν υπόσχεται «φώς στο τούνελ», μέσω του πρωτογενούς πλεονάσματος, ενώ την ίδια στιγμή σχεδιάζει νέο γύρο επίθεσης στα λαϊκά στρώματα, με νέα φοροεπιδρομή, απολύσεις, χτύπημα συντάξεων και κοινωνικών δικαιωμάτων» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις δλώσεις του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες.

«Ο λαός να μη δείξει καμία ανοχή στον νέο «εθνικό» στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος, που θα πληρώσουν πάλι οι εργαζόμενοι, να γυρίσει την πλάτη στη συνεχιζόμενη κοροϊδία της κυβέρνησης και των άλλων πολιτικών δυνάμεων, ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή διαπραγμάτευση εντός της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ. Μαζί με το ΚΚΕ και με ισχυρή Λαϊκή Συμμαχία ο λαός μπορεί να βαδίσει σε ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης, απαλλαγμένος από τα δεσμά του χρέους, της ΕΕ, των μονοπωλίων» αναφέρει το ΚΚΕ.