ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζώης: «Σαμαράς και Βενιζέλος μαζί στις εκλογές εις σάρκαν μίαν»

Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου 2013, 17:34 / Ανανεώθηκε 24 Οκτωβρίου 2013, 17:36
Ζώης: «Σαμαράς και Βενιζέλος μαζί στις εκλογές εις σάρκαν μίαν»
Facebook Twitter Whatsapp

Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα Μέρα», Χρήστος Ζώης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της προγραμματικής συμφωνίας.

Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα Μέρα» , Χρήστος Ζώης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της προγραμματικής συμφωνίας. 

«Οι υπέρμαχοι και  υπηρέτες των Μνημονίων αφού έθεσαν τη χώρα σε επιτήρηση για τις επόμενες δεκαετίες, αναγνώρισαν εμπράκτως το νέο γερμανικό ηγεμονισμό και λίγο πριν “κουρέψουν” με οριζόντια και κάθετα μέτρα για μια ακόμη φορά τους εξαθλιωμένους Έλληνες πολίτες, επιχειρούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας. Οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος δεν πρέπει να τρέφουν αυταπάτες. Δεν μπορούν να κοροϊδέψουν ξανά τον Ελληνικό Λαό» δήλωσε ο κ. Ζώης. 

Ο πρόεδρος της «Νέας Μέρας» κάνει λόγο για 43 «αόριστα και θολά» σημεία της συμφωνίας, χαρακτηρίζοντάς τα  άλλοθι» του επικείμενου «αταίριαστου γάμου» τους. «Μαζί και στις εκλογές εις σάρκα μίαν» καταλήγει ο κ. Ζώης.