ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Είμαι ανήσυχη με την τρομοκρατία γιατί υπάρχει απίστευτη χαλαρότητα (Βίντεο)

Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου 2014, 11:12 / Ανανεώθηκε 9 Ιανουαρίου 2014, 12:25
Facebook Twitter Whatsapp

Στο θέμα της τρομοκρατίας αναφέρθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του Star. 

Στο θέμα της τρομοκρατίας αναφέρθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του Star.

Η κυρία Μπακογιάννη εξέφρασε την ανησυχία της για την τρομοκρατία στην Ελλάδα με αφορμή και την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού σχολιάζοντας ότι «Ναι, είμαι ανήσυχη γιατί βλέπω μια απίστευτη χαλαρότητα για το θέμα από μεγάλο μέρος της ελληνικής διοίκησης και μάλλον δεν έχουμε συνειδητοποίσει τι συμβαίνει».

Σχετικά με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, δήλωσε ότι «απέδρασε για να συνεχίσει την επαναστατική του δράση. Ποιά είναι η επαναστατική δράση; Να δολοφονείς ανθρώπους; Δεν λέω ότι δεν έπρεπε να πάρει άδεια, αλλά έπρεπε να του χορηγηθεί υπό προυποθέσεις».

Όπως πρόσθεσε η κυρία Μπακογιάννη, υπάρχουν ευθύνες και κάποιοι πρέπει να τις αναλάβουν», ενώ τόνισε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να βρίσκονται στην ίδια μεριά για το ζήτημα της τρομοκρατίας. «Θέλει σοβαρότητα το ζήτημα, αλλά έχουμε αργά αντανακλαστικά».

Τέλος, όσον αφορά στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, υποστήριξε ότι η διαφθορά από όπου και αν προέρχεται πρέπει να παταχθεί.