ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης: Δεν βάζω τις προσωπικές μου επιλογές πάνω απ’ όλα

Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου 2014, 18:56 / Ανανεώθηκε 10 Ιανουαρίου 2014, 18:56
Μιχελάκης: Δεν βάζω τις προσωπικές μου επιλογές πάνω απ’ όλα
Facebook Twitter Whatsapp

«Εγώ δεν βάζω τις προσωπικές μου επιλογές πάνω απ’ όλα», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, στον ραδιοσταθμό RealFM απαντώντας στα σενάρια που τον θέλουν να διεκδικεί το δήμο της Αθήνας.

«Εγώ δεν βάζω τις προσωπικές μου επιλογές πάνω απ’ όλα», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, στον ραδιοσταθμό Real FM απαντώντας στα σενάρια που τον θέλουν να διεκδικεί το δήμο της Αθήνας.

«Αυτά τα θέματα αποφασίζονται κεντρικά από το κόμμα και η τελική απόφαση είναι του πρωθυπουργού –οποιαδήποτε άλλη συζήτηση είναι άκαιρη. Η άποψή μου είναι ότι, όταν αποφασίσει κάτι ο πρόεδρος του κόμματος, αυτό θα πρέπει να γίνει αποδεκτό. Εγώ δεν βάζω τις προσωπικές στρατηγικές πάνω απ’ όλα. Δεν ανοίγω, ούτε κλείνω κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μιχελάκης έφερε ως παράδειγμα και την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές σημειώνοντας πως ο πρόεδρος του κόμματος θα λάβει τις τελικές αποφάσεις. «Αν ο πρωθυπουργός μού ζητήσει να φύγω αύριο από το υπουργείο, θα φύγω, αν μου αναθέσει ένα άλλο πόστο και κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο ή εκεί με χρειάζεται περισσότερο, θα πάω. Φιλοδοξώ να διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών, ο πρόεδρος θα αποφασίσει εάν αυτό πρέπει να γίνει ή όχι».