ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Η ομιλία μου στο Εθνικό Συμβούλιο θα είναι ισχυρό πολιτικό μήνυμα

Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου 2014, 20:54 / Ανανεώθηκε 10 Ιανουαρίου 2014, 20:54
Καμμένος: Η ομιλία μου στο Εθνικό Συμβούλιο θα είναι ισχυρό πολιτικό μήνυμα
Πηγή φωτό: fosphotos.com
Facebook Twitter Whatsapp

Συνεδριάζει το πρωί του Σαββάτου (στις 11) το Εθνικό Συμβούλιο  των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας επί της Λεωφόρου Συγγρού, ενώ απόψε πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής υπό τον Πάνο Καμμένο.

Συνεδριάζει το πρωί του Σαββάτου (στις 11) το Εθνικό Συμβούλιο  των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας επί της Λεωφόρου Συγγρού, ενώ απόψε πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής υπό τον Πάνο Καμμένο.

Βασικό αντικείμενο της σημερινής συνεδρίασης είναι οι ευρωεκλογές, ενώ αύριο θα τεθεί και το θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς και των συνολικότερων πολιτικών εξελίξεων.

«Η ομιλία μου θα είναι ένα πολύ ισχυρό πολιτικό μήνυμα», είπε ο κ. Καμμένος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αποφεύγοντας να δώσει το στίγμα της αυριανής του ομιλίας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος στην εισήγησή του αναμένεται να δώσει το στίγμα για τη στάση του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου το κλίμα στο κόμμα είναι υπέρ της συνεργασίας και στήριξης υποψηφίων που προέρχονται από τον αντιμνημονιακό χώρο.

Επίσης θα γίνει εκτενής αναφορά από τον κ. Καμμένο στις εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και στη δική του στάση όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και στις πιθανές ζυμώσεις στον αντιμνημονιακό χώρο, και ειδικότερα στον κεντροδεξιό χώρο.