ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Κικίλια στη Στερεά Ελλάδα

Δημοσίευση 21 Αυγούστου 2014, 20:06 / Ανανεώθηκε 21 Αυγούστου 2014, 20:06
Επίσκεψη Κικίλια στη Στερεά Ελλάδα
Facebook Twitter Whatsapp

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία και έπειτα μετέβη στα Καμμένα Βούρλα, όπου επισκέφθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Επίσης, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Γεώργιο Σουγλιέρη, τους Βοηθούς του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Νικολάου και Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Αρβανίτη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Ταξίαρχο Στέφανο Λουλακούδη, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καμμένων Βούρλων, καθώς και Διευθυντές και Διοικητές των Υπηρεσιών της Στερεάς Ελλάδας και εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων όλων των Νομών της Περιφέρειας.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Εμείς θέλουμε μία Αστυνομία που να λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα το όφελος του πολίτη και πάντα με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της κάθε τοπικής κοινωνίας. Μία σύγχρονη και αποτελεσματική Αστυνομία, που επιτελεί στο ακέραιο το καθήκον της, κερδίζει το σεβασμό και την αγάπη των πολιτών, κάτι που αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση για την καλύτερη λειτουργία της».