ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξουλίδου: Εγώ είμαι η βουλευτής που της πρότειναν το χρηματικό ποσό

Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου 2014, 23:37 / Ανανεώθηκε 25 Νοεμβρίου 2014, 23:37
Ξουλίδου: Εγώ είμαι η βουλευτής που της πρότειναν το χρηματικό ποσό
Facebook Twitter Whatsapp

Σε συνέχεια της καταγγελίας του Πάνου Καμμένου, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, σε συνέντευξή της δήλωσε πως αυτή ήταν η βουλευτής που της προτάθηκε έναντι χρηματικού ποσού να ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε συνέχεια της καταγγελίας του Πάνου Καμμένου, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, σε συνέντευξή της δήλωσε πως αυτή ήταν η βουλευτής που της προτάθηκε έναντι χρηματικού ποσού να ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, η κ. Ξουλίδου κατήγγειλε πως στέλεχος κόμματος της πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσει για πρόεδρο. Και προσέθεσε: 

«Ο συγκεκριμένος μού ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια».

Παράλληλα σημείωσε πως το ίδιο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς συμφώνησε σε παρόμοια πρόταση.

Έντονα αντέδρασε στις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου, ο συνάδελφός της στους Ανεξάρτητους Έλληνες, βουλευτής Πειραιά, Παναγιώτης Μελάς. «Αυτές οι αισχρότητες, αυτά τα ψέματα, αυτές οι κακοήθειες... Λέω λοιπόν στην κ. Ξουλίδου, ή θα μου πει το όνομα να του κάνω μήνυση, ή θα κάνω μήνυση στην ίδια», δήλωσε σε έντονο ύφος στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή.

«Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που είπε αυτή την κακοήθεια για εμένα; Ποιος είναι»; ρώτησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς.

«Στον αέρα δεν μπορώ να το πω», απάντησε η κ. Ξουλίδου.