ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μελάς: Θα ψηφίζω ό,τι είναι για καλό του ελληνικού λαού (Βίντεο)

Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου 2014, 09:55 / Ανανεώθηκε 2 Δεκεμβρίου 2014, 13:36
Facebook Twitter Whatsapp

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να του την είχαν στήσει είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς μετά την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να του την είχαν στήσει είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς μετά την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 

Μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη ο κ.  Μελάς είπε πως η απόφαση του για τη στάση που θα τηρήσει στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία, όπως είχε δηλώσει, θα ήταν ανεξάρτητη από την κομματική γραμμή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είχε ως αποτέλεσμα να εμπλακεί το όνομά του στην απόπειρα δωροδοκίας της Σταυρούλας Ξουλίδου.

«Επειδή είχα πει ότι δεν ξέρω, αν θα ψηφίσω ναι ή όχι, βγάλανε αυτή την κακοήθεια, την αισχρότητα και τη βρωμιά, προκειμένου να με πιέσουν. Λάσπη σε εμένα δεν κολλάει, εγώ είμαι πεντακάθαρος», ενώ επισήμανε ότι πρέπει να του ζητήσουν δημόσια συγγνώμη. «Είπα στον κ. Καμμένο να πει και στην κ. Ξουλίδου να βγουν να ζητήσουν συγγνώμη δημόσια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την πιθανότητα να ψηφίσει νέα μέτρα είπε πως ό,τι είναι για καλό του ελληνικού λαού θα το ψηφίσει, ό,τι είναι ενάντια στον ελληνικό λαό, θα το καταψηφίσει.

Σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ, ο κ. Μελάς υπογράμμισε ότι θα σκεφτεί κάτι τέτοιο, αν διαπιστώσει ότι η ΝΔ θα οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε ένα καλύτερο δρόμο. «Οι αρχές και οι αξίες της ΝΔ οι διαχρονικές είναι μέσα μου. Άλλο, όμως, αυτές κι άλλο η μνημονιακή πολιτική, που εφαρμόζει σήμερα η συγκυβέρνηση», επισήμανε.