ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις κατά Κουβέλη: Ανταλλάσσει την ευθύνη με θέση στον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου 2014, 16:49 / Ανανεώθηκε 11 Δεκεμβρίου 2014, 17:20
Άδωνις κατά Κουβέλη: Ανταλλάσσει την ευθύνη με θέση στον ΣΥΡΙΖΑ
Intime News Photo Agency
Facebook Twitter Whatsapp

Έκκληση στον Φώτη Κουβέλη και τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ να τηρήσουν στάση ευθύνης ενόψει της προεδρικής εκλογής απηύθηνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπολύοντας πυρά κατά του Νίκου Ρωμανού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έκκληση στον Φώτη Κουβέλη και τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ να τηρήσουν στάση ευθύνης ενόψει της προεδρικής εκλογής απηύθηνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπολύοντας πυρά κατά του Νίκου Ρωμανού.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm απευθύνθηκε στους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ γιατί «αυτοί είχαν την ατζέντα της κυβέρνησης της Αριστεράς» λέγοντας:

«Αυτοί οι άνθρωποι που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησαν τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ τι έρχονται τώρα να μας πουν; Ότι ο κ. Κουβέλης απλως ανταλλάσει τον ρόλο του να είναι βουλευτής της Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος Βουλής;».

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακιτήρισε «βλακώδες» το επιχείρημα της Αριστεράς ότι μας κυβερνούν οι αγορές. «Να δω τους βουλευτές που προεξοφλούν ότι θα ψηφίσουν όχι. Και μόνο στην ιδέα ότι θα πλησιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ οι αγορές καταρρέουν. Σκεφτείτε να κυβερνήσει κιόλας».

Για τη δήλωση Παπανδρέου είπε «δεν θα μπω στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ. Εφόσον τονίζει ότι η πρωτοβουλία του δεν επηρεάζει την εκλογή, δεν με αφορούν τα υπόλοιπα βήματά του». 

Και πρόσθεσε ερωτηθείς σχετικά ότι «η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει άλλον πρωθυπουργό, πλην του Αντώνη Σαμαρά. Για το καλό του τόπου δεν, η Ελλάδα δεν πρέπει να στερηθεί τις υπηρεσίες του κ. Σαμαρά». 

Η φράση του κ. Σαμαρά «εγώ δεν παίζω με τους θεσμούς» ξεκαθαρίζει ότι ο κ. Δήμας θα είναι υποψήφιος σε όλες τις υποψηφιότητες, πρόσθεσε. 

Ερωτηθείς για τους λόγους καταψήφισης της τροπολογίας για τον Ρωμανό είπε, ότι «στον λόγο της τιμής μου, από το 2007 που είμαι βουλευτής, δεν έχω λάβει περισσότερα συγχαρητήρια. Ο κόσμος δεν έχει φάει όλο αυτό το παραμύθι από τα ΜΜΕ που οδήγησε στην τροπολογία». 

«Δεν είπε καν μία κουβέντα για τις σπουδές του. Το θέμα δεν ήταν οι σπουδές αυτού του καλού παιδιού. Είναι ένας αναρχικός αντιεξουσιαστής. Πέρασε η Βουλή έναν νόμο που θα του επιτρέψει αύριο να δραπετεύσει» τόνισε.

«Η εκπαιδευτική άδεια δίνει την δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο να ενταχθεί ομαλά στην κοινωνία. Μετά την ανακοίνωσή του έδειξε ότι δεν τον ενδιαφέρει το Πανεπιστήμιο» επισήμανε και είπε ότι ήθελε να ισχύσει για τον κ. Ρωμανό ό,τι ισχύει και για τους άλλους με βάση τη νομοθεσία.

Σχολιάζοντας την επεισοδιακή παρουσία του κ. Σκουρλέτη στην ίδια εκπομπή λίγο νωρίτερα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν φεύγω, δεν κλείνω τηλέφωνα και δεν κάνω εμπάργκο. Σε όσους μας αρέσει η Δημοκρατία δεν κάνουμε τέτοια».