ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα- Η ΕΛ.ΑΣ. δουλεύει μεθοδικά

Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου 2014, 11:06 / Ανανεώθηκε 12 Δεκεμβρίου 2014, 11:07
Κικίλιας: Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα- Η ΕΛ.ΑΣ. δουλεύει μεθοδικά
Facebook Twitter Whatsapp

 Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας σε δηλώσεις του από το σημείο της επίθεσης στην πρεσβεία της ισραηλινής πρεσβείας επεσήμανε ότι κανείς δεν μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Κανείς δεν μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις μας με το Ισραήλ» δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, προσερχόμενος στην Πρεσβεία του Ισραήλ, όπου έχει συνάντηση με την πρεσνευτή Ιρίτ Μπεν-Άμπα μετά την επίθεση αγνώστων, με καλάσνικοφ, τα ξημερώματα.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στις γεωστρατηγικές σχέσεις των δύο χωρών και σημείωσε ότι η Ελλάδα παραμένει μία χώρα ασφαλής.

Απευθυνόμενος σε αυτούς, που όπως είπε, κλιμακώνουν τις προσπάθειες τους να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα σε μία κρίσιμη στιγμή, τόνισε: «Πρέπει να γνωρίζουν ότι θα έχουν το συντεταγμένο κράτος απέναντί τους».

Σε ερώτηση για το πώς είναι δυνατόν να πραγματοποιείται επίθεση σε μία από τις καλύτερα φυλασσόμενες πρεσβείες της Αθήνας, ο κ. Κικίλιας απάντησε πως «οι αστυνομικοί κάνουν με σοβαρότητα και σεβασμό τη δουλειά τους» και επανέλαβε ότι η ελληνική κοινωνία στέκεται απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα. «Να αφήσουμε τις διευθύνσεις της ΕΛΑΣ να κάνουν τη δουλειά τους και λίαν συντόμως θα έχουμε πράγματα να πούμε. Η ελληνική πολιτεία θα συνεχίσει τις προσπάθειές της, διότι η μάχη για να υπάρχει σταθερότητα και ανάπτυξη είναι επίπονη και διαρκής και επιβάλλει από όλους μας σοβαρότητα και επαγρύπνηση. Είναι αδιαπραγμάτευτο το ότι η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μία ασφαλής χώρα» κατέληξε ο υπουργός.