ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Λουκιανός: Η χώρα μας χρειάζεται δουλειά για να πάει μπροστά

Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου 2015, 16:40 / Ανανεώθηκε 7 Ιανουαρίου 2015, 16:40
Γιώργος Λουκιανός: Η χώρα μας χρειάζεται δουλειά για να πάει μπροστά
Facebook Twitter Whatsapp

Στις Κυκλάδες θα είναι υποψήφιος βουλευτής με την «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου ο Γιώργος Λουκιανός. 

Στις Κυκλάδες θα είναι υποψήφιος βουλευτής με την «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου ο Γιώργος Λουκιανός

Σε δήλωσή του τονίζει ότι πρέπει «να μπει τελεία στο παρελθόν» σημειώνοντας ότι «η οικονομία έχει διαλυθεί, το κύρος της χώρας μας στο εξωτερικό έχει καταρρακωθεί και το μέλλον είναι πιο αβέβαιο από ποτέ».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ύπνωσης, κατάπτωσης και αποδυνάμωσης, που ακολούθησε την «ψεύτικη» υλική ευμάρεια, της προ των μνημονίων εποχής, ΤΩΡΑ, είναι καιρός, όλοι εμείς, που συνεχίζουμε να ελπίζουμε, να οραματιζόμαστε και να προσπαθούμε, να αποδείξουμε ότι μας αξίζει και μας πρέπει άλλο μέλλον από αυτό που μας προσφέρουν και μας τάζουν.

Οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν μέχρι σήμερα, απέτυχαν να λύσουν προβλήματα και φοβάμαι ότι σε πολλές περιπτώσεις δημιούργησαν περισσότερα. Πολλοί συνάνθρωποι μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ακόμη και καθημερινής επιβίωσης. Η οικονομία έχει διαλυθεί, το κύρος της χώρας μας στο εξωτερικό έχει καταρρακωθεί και το μέλλον είναι πιο αβέβαιο από ποτέ.

Όλοι εμείς οι νέοι άνθρωποι, στη "Τελεία" που αγωνιούμε για το αύριο, έχουμε την υποχρέωση στους εαυτούς μας αλλά και στις γενιές που έρχονται να βγούμε τώρα μπροστά, με όρεξη, με υπευθυνότητα, με τόλμη. Έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Αποφασισμένοι να διορθώσουμε ότι πλήγωσε τον τόπο μας, ότι πληγώνει τους Έλληνες.

Σ' αυτή την προσπάθεια θεώρησα, πως έχω καθήκον να συμμετάσχω και είναι επιθυμία μου είναι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα που δίνει ο Πρόεδρος της "Τελείας" Απόστολος Γκλέτσος , τα στελέχη και οι απλοί πολίτες που μας υποστηρίζουν.

Ζητούμε από όλους τους έντιμους , ηθικούς και με διάθεση προσφοράς πολίτες του τόπου μας χωρίς κομματικούς αποκλεισμούς να συνταχθούν μαζί μας σε μια κοινή προσπάθεια με έναν και μόνο σκοπό να κάνουμε μια νέα αρχή στον τόπο μας όπου δικαίωμα στην άσκηση της πολιτικής να έχουν οι ίδιοι οι ενεργοί και άξιοι πολίτες και όχι κόμματα, μηχανισμοί και συμφέροντα.

Ήρθε η ώρα που οι επαγγελματίες πολιτικοί που έχουν αποτύχει οικτρά να κυβερνήσουν σωστά την χώρα μας - αφού το προσωπικό τους συμφέρων ήταν πάνω από το συμφέρον της χώρας μας και την κοινωνίας - να πάνε σπίτι τους. Ήρθε η ώρα που όλοι οι ανεπάγγελτοι της πολιτικής που δεν έχουν δουλέψει πραγματικά ποτέ στη ζωής τους να απομακρυνθούν από το τιμόνι του καραβιού που λέγεται Ελλάδα. 

Τα ψέματα τελείωσαν, η χώρα μας χρειάζεται δουλειά για να πάει μπροστά, μπορεί να πάει ..και θα πάει!!

Με αυτές τις σκέψεις ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση να θέσω υποψηφιότητα για βουλευτής Κυκλάδων και να διεκδικήσω την ψήφο των συμπατριωτών μου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 , ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα "Τελεία".

Αισθάνομαι ακόμη την ανάγκη να ευχαριστήσω την "Τελεία" και προσωπικά τον πρόεδρό μας κον Απόστολο Γκλέτσο για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους συνυποψήφιους μου και καλό μας αγώνα.
"σε πείσμα των καιρών, με όνειρα και ελπίδες, ας βάλουμε τελεία στο παρελθόν".