ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυράκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει την υβριστική συμπεριφορά του Αρβανίτη

Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου 2015, 12:58 / Ανανεώθηκε 10 Ιανουαρίου 2015, 12:58
Σπυράκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει την υβριστική συμπεριφορά του Αρβανίτη
Facebook Twitter Whatsapp

Την έντονη αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτού Μ. Σπυράκη, προκάλεσαν υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού Α.Σαμαρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την έντονη αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτού Μαρία Σπυράκη, προκάλεσαν υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κυρία Σπυράκη επισημαίνει:

«Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. Ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο. Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη. Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του. Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του».

Ο κ.Αρβανίτης διετύπωσε τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς στο πλαίσιο δημόσιας εκδήλωσης στη Λαμία για τα μέσα ενημέρωσης, με θέμα: «Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ».