ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Κλειδώστε τους παππούδες στα σπίτια την ημέρα των εκλογών (Βίντεο)

Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου 2015, 18:56 / Ανανεώθηκε 12 Ιανουαρίου 2015, 19:12
Facebook Twitter Whatsapp

Κάλεσμα στους νέους ψηφοφόρους «να κλειδώσουν τους παππούδες στα σπίτια» την ημέρα των εκλογών, απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος.

Κάλεσμα στους νέους ψηφοφόρους «να κλειδώσουν τους παππούδες στα σπίτια» την ημέρα των εκλογών, απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος από την Τρίπολη όπου πραγματοποιεί περιοδεία. 

Στο βίντεο που δημοσιεύει το  arcadiaportal.gr, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ λέει σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη: «Κλειδώστε τους παππούδες σπίτια τους για να επέλθει κοινωνική δικαίωση», ενώ σημείωσε ότι πρέπει οι νέοι να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, να ασχοληθούν με τα κοινά και να μην αφήσουν τη χώρα στα χέρια των 80χρονων.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον Πρωθυπουργό, γέλοντας ότι αποβαίνουν άκαρπες οι προσπάθειές του για τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, χαρακτηρίζοντας «τραγικό» το προεκλογικό σποτ της ΝΔ, που απευθύνεται στους νέους.

Επιπλέον, είπε πως θα συνεργαστεί με όποιον βοηθήσει «στην απελευθέρωση της χώρας», σεβόμενος τις κόκκινες γραμμές του προγράμματός του πως «δεν υπάρχουν κομμουνιστές που παίρνουν με τα κονσερβοκούτια τα κεφάλια, υπάρχουν όμως αυτοπροσδιοριζόμενοι δεξιοί, ακροδεξιοί για μας, ο κ. Σαμαράς, ο οποίος παίρνει τα σπίτια του κόσμου με δήμευση της περιουσίας».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων περπάτησε την αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και εμπόρους και συναντήθηκε και με νέους στην πλατεία Πετρινού.