ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Δεν καταδικάζουν τον οχετό Αρβανίτη για να μην δυσαρεστήσουν τον Τσίπρα

Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου 2015, 20:10 / Ανανεώθηκε 12 Ιανουαρίου 2015, 20:10
ΝΔ: Δεν καταδικάζουν τον οχετό Αρβανίτη για να μην δυσαρεστήσουν τον Τσίπρα
Facebook Twitter Whatsapp

Νέα επίθεση στα μέλη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων «Δούρειος Τύπος» εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τους χαρακτηρισμούς του Κώστα Αρβανίτη προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. 

Νέα επίθεση στα μέλη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων «Δούρειος Τύπος» εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τους χαρακτηρισμούς του Κώστα Αρβανίτη προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν θα σχολιάσουμε το επίπεδο του λόγου της κρατικοδίαιτης συνδικαλίστριας Κατσίμη και του περίφημου αριστεριστή “Ιού” Δ. Τρίμη. Θέλει, όμως, θάρρος που δεν διαθέτουν, για να τηρήσουν τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και να καταδικάσουν τον οχετό του Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού.

Για να μη χαλάσουν χατίρι στον κομματικό προϊστάμενό τους κ. Τσίπρα, ταυτίζονται με τις αθλιότερες ύβρεις του συναδέρφου και κομματικού τους συντρόφου.

Και κάτι ακόμα:  ζητούμε συγγνώμη από τους αριστεριστές της ΕΣΗΕΑ που αναφέραμε εκ παραδρομής ότι με απόφασή τους άνοιξαν τις πόρτες της ΕΣΗΕΑ στο βιβλίο του Κουφοντίνα. Η αλήθεια είναι ότι οι εν λόγω δημοκράτες παραχώρησαν κτήριο της ΕΣΗΕΑ για την παρουσίαση του βιβλίου του δολοφόνου Ξηρού…

Μια λέξη μόνο: Ντροπή!