ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Αποχαιρετούμε δύο ήρωες, που έπεσαν εν καιρώ ειρήνης

Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου 2015, 18:45 / Ανανεώθηκε 29 Ιανουαρίου 2015, 18:45
Καμμένος: Αποχαιρετούμε δύο ήρωες, που έπεσαν εν καιρώ ειρήνης
Facebook Twitter Whatsapp

«Αποχαιρετούμε δύο ήρωες, που έπεσαν εν καιρώ ειρήνης, πάνω στο καθήκον τους», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος παρέστη στην εξόδιο ακολουθία για τους δύο αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους, στο Αλμπαθέντε της Ισπανίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Αποχαιρετούμε δύο ήρωες, που έπεσαν εν καιρώ ειρήνης, πάνω στο καθήκον τους», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος παρέστη στην εξόδιο ακολουθία για τους δύο αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους, στο Αλμπαθέντε της Ισπανίας, όταν το F16 στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη κατά τη διαδικασία της απογείωσης.

Όπως είπε ο Πάνος Καμμένος, οι δύο χειριστές συγκαταλέγονται σε όλους εκείνους τους ήρωες της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, σε εκείνους που έπεσαν για την ασφάλεια όλων μας, για τη προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Ερωτηθείς αν είχε εικόνα για το πότε θα υπάρξει εικόνα για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος, απάντησε πως οι έρευνες πάνε πολύ καλά, υπάρχει υλικό από κάμερες και η Πολεμική Αεροπορία προχωράει στη διερεύνηση του ατυχήματος.