ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τσίπρα με αθλητές και μέλη της Επιτροπής των Special Olympics

Δημοσίευση 14 Μαΐου 2015, 22:39 / Ανανεώθηκε 14 Μαΐου 2015, 22:39
Συνάντηση Τσίπρα με αθλητές και μέλη της Επιτροπής των Special Olympics
Facebook Twitter Whatsapp

Αντιπροσωπεία με αθλητές, μέλη της Διεθνούς Επιτροπής των Special Olympics και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των 14ων Παγκόσμιων Αγώνων που θα γίνουν στο Λος Άντζελες υποδέχθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αντιπροσωπεία με αθλητές, μέλη της Διεθνούς Επιτροπής των Special Olympics και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των 14ων Παγκόσμιων Αγώνων που θα γίνουν στο Λος Άντζελες υποδέχθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας καλωσόρισε την αντιπροσωπεία στη χώρα που γέννησε τα Ολυμπιακά ιδεώδη και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους Αγώνες, ενώ απευθυνόμενος προς τους δύο καλεσμένους αθλητές τούς τόνισε πως η ελπίδα και η δύναμή τους για ζωή αποτελούν παράδειγμα για την κοινωνία μας.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, ο Έλληνας αθλητής των Special Olympics Γιάννης Στρατηγόπουλος προσέφερε στον Έλληνα Πρωθυπουργό μια μπάλα, ως αναμνηστικό για την επίσκεψή τους.

Την αντιπροσωπεία συνόδευαν ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Ντέιβιντ Πιρς και η Πρόεδρος των Special Olympics Ελλάδος Γιάννα Δεσποτοπούλου, ενώ παρών ήταν και ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής.