ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλακιωτάκης: Μας οδηγούν σε νέες μνημονιακές υποχρεώσεις

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2015, 19:16 / Ανανεώθηκε 16 Μαΐου 2015, 19:16
Πλακιωτάκης: Μας οδηγούν σε νέες μνημονιακές υποχρεώσεις
Facebook Twitter Whatsapp

Η κυβέρνηση μας οδηγεί σε νέο μνημόνιο, τόνισε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης μιλώντας σε περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος στην Πελοπόννησο.

Η κυβέρνηση μας οδηγεί σε νέο μνημόνιο, τόνισε ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης μιλώντας σε περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος στην Πελοπόννησο.

Ωστόσο υπογράμμισε ότι, «σε κάθε περίπτωση η ΝΔ θα μελετήσει, αν υπάρξει κι όποτε έρθει συμφωνία. Προφανώς» είπε «θα σταθμίσουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και την πορεία μας στο ευρώ, όμως σε κανένα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρούμαστε δεδομένοι».

Ο κ. Πλακιωτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και πρόσθεσε:

Τα θέματα αυτά τα λύσαμε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και κατά τη διάρκεια της τελευταίας Πολιτικής Επιτροπής. Ουδείς ευθέως έθεσε θέμα ηγεσίας. Η ΝΔ αυτό που χρειάζεται την παρούσα χρονική περίοδο είναι η ανταπόκριση στον θεσμικό μας ρόλο. Η έκφραση ενιαίου πολιτικού λόγου και βεβαίως προσήλωση στο εθνικό καθήκον.

«Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς πρώτα και πάνω απ' όλα βάζουμε την πατρίδα. Εκεί θα επικεντρωθούμε. Θα στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια, όπως έχει πει κι ο πρόεδρός μας μέσα στη Βουλή» σημείωσε εξάλλου ο κ. Πλακιωτάκης που πρόσθεσε:

Πρέπει να υπάρξει συμφωνία στην κατεύθυνση όμως της απεμπλοκής από το μνημόνιο και όχι στη συνέχιση των μνημονιακών υποχρεώσεων που η κυβέρνηση μας οδηγεί.