ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Βρήκαμε τα χρήματα για την αποκατάσταση των αποδοχών στις Ένοπλες Δυνάμεις

Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου 2015, 19:49 / Ανανεώθηκε 23 Νοεμβρίου 2015, 19:54
Καμμένος: Βρήκαμε τα χρήματα για την αποκατάσταση των αποδοχών στις Ένοπλες Δυνάμεις
Facebook Twitter Whatsapp

Βρέθηκαν τα χρήματα για την αποκατάσταση των αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος. 

Βρέθηκαν τα χρήματα για την αποκατάσταση των αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος

Απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτή της ΝΔ Κατερίνας Παπακώστα στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επεσήμανε πως βρήκε τους κωδικούς από τις πληρωμές για εξοπλιστικά προγράμματα και εξοικονομήθηκαν τα χρήματα, τα οποία μπήκαν στους σχετικούς κωδικούς για να αποδοθούν στους δικαιούχους.

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι η διαδικασία έχει σταματήσει στο «στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που δεν έχει τα κονδύλια, και στο υπουργείο Ναυτιλίας. Τα κονδύλια θα μπαίνουν όσον αφορά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η δική μου υπογραφή είναι πάνω στην κοινή υπουργική απόφαση, τα κονδύλια είναι εκεί και τα λεφτά θα μπαίνουν κάθε χρόνο», τόνισε. 

Παράλληλα διαμήνυσε πως «στο υπουργείο κανείς δεν διαπραγματεύθηκε με την τρόικα. Με εντολή μου κανείς αξιωματικός δεν συναντήθηκε μαζί τους. Εγώ δεν πηγαίνω τη νύχτα στο Χίλτον, ούτε τα μεσημέρια». «Εμείς διαπραγμάτευση κάνουμε όρθιοι. Και τουλάχιστον στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν θα μπει κανείς που να έχει πρόσβαση στα απόρρητα, ούτε θα βγαίνουν αυτά προς τα έξω», πρόσθεσε.