ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: «Τιμή στο Πολυτεχνείο δεν είναι μολότοφ και θρύψαλα»

Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου 2016, 12:54 / Ανανεώθηκε 17 Νοεμβρίου 2016, 12:29
Θεοδωράκης: «Τιμή στο Πολυτεχνείο δεν είναι μολότοφ και θρύψαλα»
Facebook Twitter Whatsapp

«Η τιμή στο Πολυτεχνείο δεν είναι στεφάνια και κούφιες διακηρύξεις, δεν είναι μολότοφ, θρύψαλα και πλιάτσικο», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την ομιλία του στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η τιμή στο Πολυτεχνείο δεν είναι στεφάνια και κούφιες διακηρύξεις, δεν είναι μολότοφ, θρύψαλα και πλιάτσικο.Τιμή στο Πολυτεχνείο είναι να μπορέσουμε να απαντήσουμε σήμερα στα σύγχρονα αιτήματα της νεολαίας, δουλειές, παιδεία, αξιοκρατία» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, του είπε πως τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί για το υπουργείο Παιδείας δείχνει πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση το θέμα της παιδείας.

Ο κ Θεοδωράκης έκανε λόγο για κατάντια των πανεπιστημίων η οποία οφείλεται στα κόμματα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως τα οικονομικά προβλήματα της χώρας θα αντιμετωπιστούν αλλά το κακό στην παιδεία είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί.