ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καματερός στο «Ακραίως»: Αυτά που θα γίνουν από το 2018 δεν συνιστούν τέταρτο μνημόνιο

Δημοσίευση 28 Μαρτίου 2017, 11:50 / Ανανεώθηκε 28 Μαρτίου 2017, 12:08
Καματερός στο «Ακραίως»: Αυτά που θα γίνουν από το 2018 δεν συνιστούν τέταρτο μνημόνιο
Facebook Twitter Whatsapp

Για το κλείσιμο της αξιολόγησης, αλλά και για το θέμα της ΔΕΗ μίλησε σήμερα στο ''Ακραίως'' ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός.

Για το κλείσιμο της αξιολόγησης, αλλά και για το θέμα της ΔΕΗ μίλησε σήμερα στο ''Ακραίως'' στον ΣΚΑΪ στους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, τονίζοντας ότι ''ο,τι γίνει μετά το 2018 δεν συνιστά τέταρτο μνημόνιο''. 

Σε σχέση με τη ΔΕΗ τόνισε ότι ''το πρόβλημα είναι γενικότερο. Αν το δούμε αποσπασματικά κάνουμε λάθος. Τη ΔΕΗ πρέπει να τη δούμε σε γενικότερο πλαίσιο, μέσα στην γενική συμφωνία. Πάντως, δικαιολογημένα λέει ο κ. Σκουρλέτης ότι υπάρχουν κάποια όρια''. 

Την ίδια στιγμή υπογράμμισε ότι ''Εμείς ήμασταν αντίθετοι σε αυτά που έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Τώρα μπαίνουν πρόσθετα μέτρα από το ΔΝΤ και τo να δεσμευόμαστε και μετά το 2019 δεν είναι μέσα σε αυτά που είχαμε συμφωνήσει μέχρι τώρα''. 

Όπως επισήμανε ''πρέπει να τελειώσουμε μέχρι το 2018 για να δούμε τι θα κάνουμε το 2019. Το τι θα γίνει μετά από το 2018, όμως, δεν συνιστά τέταρτο μνημόνιο''.

Αναφορικά με τα τα αντισταθμιστικά μέτρα, ο κ. Καματερός τόνισε ότι ''είναι στη διαπραγμάτευση τα αντισταθμιστικά μέτρα. Έχουμε να πάρουμε μέτρα της τάξης των 3 δισ. Είναι προτιμότερο να μειώσουμε τον φορολογικό συντελεστή ή να το σπάσουμε σε κομμάτια;''