ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά Ποταμιού στο ΠΑΣΟΚ: Εξαγοράζει βουλευτές για «όταν επιστρέψουμε στα πράγματα»

Δημοσίευση 29 Μαρτίου 2017, 16:34 / Ανανεώθηκε 29 Μαρτίου 2017, 16:59
Πυρά Ποταμιού στο ΠΑΣΟΚ: Εξαγοράζει βουλευτές για «όταν επιστρέψουμε στα πράγματα»
Facebook Twitter Whatsapp

Ολομέτωπη επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και στην Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε το Ποτάμι μετά την σημερινή ανακοίνωση για την ένταξη του νυν ανεξάρτητου και πρώην βουλευτή του Κώστα Μπαργιώτα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολομέτωπη επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και στην Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε το Ποτάμι μετά την σημερινή ανακοίνωση για την ένταξη του νυν ανεξάρτητου και πρώην βουλευτή του Κώστα Μπαργιώτα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Σήμερα καταλάβαμε γιατί η κυρία Γεννηματά ήταν απούσα από τη Βουλή στη συζήτηση για την παραπομπή Παπαντωνίου. Είχε δουλειές λόγω μεταγραφικής περιόδου», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Ποτάμι, επισημαίνοντας ότι στις Δημοκρατίες, την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων την καθορίζουν οι πολίτες στις εκλογές.

Όπως υπογραμμίζει, «η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει άλλη άποψη και εξαγοράζει βουλευτές υποσχόμενη έδρες και θέσεις όταν "επιστρέψουμε στα πράγματα".

Το Ποτάμι εξεπολύει πυρά και κατά του κ. Μπαργιώτα, τονίζοντας: «Όσο για αυτούς που προδίδουν τους ψηφοφόρους τους, να ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι σκληρή. Ειδικά από αυτούς που έτρεχαν σαν τον Βέγγο για να τους βγάλουν βουλευτές. Ειδικά από αυτούς που πίστεψαν ότι εκπροσωπούν το νέο, ακούγοντάς τους να κατακεραυνώνουν "το παλιό, το ΠΑ.ΣΟ.Κ, τη Γεννήματα". Ειδικά από αυτούς που τους έλεγαν τον Σεπτέμβρη "όλοι για έναν και ένας για όλους", χωρίς να τους λένε ότι το ένας για όλους θα ίσχυε μέχρι να πάρουν μία καλή πρόταση μεταγραφής.
 
Ως υστερόγραφο το Ποτάμι σημειώνει πως «η τελευταία πρόταση είναι αποσπάσματα σημερινών αναρτήσεων Λαρισαίων. Ένας μακρύς κατάλογος απογοητευμένων πολιτών».