ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηταράκης: Οι παραγωγικοί Έλληνες πληρώνουν βαριές εισφορές

του Σταύρου Μαρίνη - Δημοσίευση 29 Μαρτίου 2017, 16:12 / Ανανεώθηκε 29 Μαρτίου 2017, 16:54
Μηταράκης: Οι παραγωγικοί Έλληνες πληρώνουν βαριές εισφορές
Facebook Twitter Whatsapp

Την πλήρη διαφωνία του με την κυβερνητική πολιτική που ασκείται στον τομέα της εργασίας και της ασφάλισης εξέφρασε ο κ. Μηταράκης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την πλήρη διαφωνία του με την κυβερνητική πολιτική που ασκείται στον τομέα της εργασίας και της ασφάλισης εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ  Νότης Μηταράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Συνεχίζεται το αλαλούμ με τα μπλοκάκια. Τα λάθη  και οι παραλείψεις της Κυβέρνησης δημιουργούν σύγχυση σε ασφαλισμένους και εργοδότες. 

Σήμερα, η παραγωγική Ελλάδα καλείται να πληρώσει παράλογες εισφορές. Τα χρέη προς τα Ταμεία διαρκώς συσσωρεύονται. Ο νόμος Κατρούγκαλου είναι αδιέξοδος και, δυστυχώς, τις συνέπειες τις επωμίζονται σήμερα όλοι οι πολίτες: Οι εργαζόμενοι, που καλούνται να πληρώσουν υπέρογκες εισφορές.  

Η υγιής επιχειρηματικότητα που διαρκώς επιβαρύνεται.Οι άνεργοι, οι οποίοι δεν έχουν προοπτική να βρουν δουλειά, λόγω των υπέρογκων ασφαλιστικών εισφορών.

Και οι συνταξιούχοι που θα υποστούν νέες μειώσεις της κύριας σύνταξής τους μέσω της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς, πέφτοντας ξανά θύματα της αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ».