ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασημακοπούλου: Ξεπουλάνε τη ΔΕΗ όσο-όσο αυτή η κυβέρνηση είναι καταστροφή

του Σταύρου Μαρίνη - Δημοσίευση 30 Μαρτίου 2017, 12:17 / Ανανεώθηκε 30 Μαρτίου 2017, 13:58
Ασημακοπούλου: Ξεπουλάνε τη ΔΕΗ όσο-όσο αυτή η κυβέρνηση είναι καταστροφή
Facebook Twitter Whatsapp

Ασημακοπούλου: Ξεπουλάνε τη ΔΕΗ όσο-όσο αυτή η κυβέρνηση είναι καταστροφή 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκληρή κριτική άσκησε η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στην κυβέρνηση και στην πρόθεσή της να πουλήσει "κομμάτια" της ΔΕΗ. 

Η κ. Ασημακοπούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο Focus τόνισε: «Ξεπουλάνε τη ΔΕΗ όσο-όσο, αυτό κάνουν είναι απλά καταστροφή.Ο κ. Σκουρλέτης μίλησε για τη ΔΕΗ, λες και είναι συνδικαλιστής ή αντιπολίτευση.Σε ποιον κάνει κριτική, στον εαυτό του;"

Αναφορικά με την αξιολόγηση η κ. Ασημακοπούλου επεσήμανε: «Δεν υπάρχουν τα περιθώρια να μην κλείσει η αξιολόγηση. Θα έπρεπε να κλείσει πριν από 1 χρόνο και θα είχε κλείσει τότε με καλύτερους όρους. Το κλείσιμο της αξιολόγησης πλέον, θα αποτρέψει την άτακτη χρεοκοπία.

Οι δανειστές θέλουν να τηρηθεί το πρόγραμμα και ζητούν αποτελεσματικότητα από την εκάστοτε κυβέρνηση, αυτό τους νοιάζει. Εμείς, ως ΝΔ, δεν πρόκειται να ψηφίσουμε τίποτα. Ας πιέσει ο κόσμος και τους βουλευτές της κυβέρνησης να μην ψηφίσουν κι εκείνοι.»

Τέλος ερωτώμενη για τις εκλογές η κ. Ασημακοπούλους υπογράμμισε: «Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, είναι θέμα χρόνου να γίνουν εκλογές.

Θέλω εκλογές αύριο αν γίνεται. Να πέσει η κυβέρνηση, φυσικά με δημοκρατικό τρόπο», και συμπλήρωσε :«Οι πολίτες προφανώς είναι απογοητευμένοι, γιατί είναι 8 χρόνια τώρα, που είμαστε σ' αυτή την κατάσταση.

Υπάρχει κόσμος που δυσκολεύεται να επιστρέψει στη ΝΔ, αλλά θα τους πείσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να μην ενδώσουμε στο λαϊκισμό και στο εύκολο ψέμα.»