ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κομισιόν: Να δράσουν όλες οι πλευρές για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης - Ίσως προκύψει κάτι το βράδυ

Δημοσίευση 30 Μαρτίου 2017, 14:16 / Ανανεώθηκε 30 Μαρτίου 2017, 14:10
Κομισιόν: Να δράσουν όλες οι πλευρές για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης - Ίσως προκύψει κάτι το βράδυ
Facebook Twitter Whatsapp

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι το Euroworking Group που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ έχει ξεκινήσει, σήμερα η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανίκα Μπράιντχαρντ τόνισε πως έχει σημειωθεί πρόοδος της τελευταίες εβδομάδες, την ώρα που οι συζητήσεις συνεχίζονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι το Euroworking Group που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ έχει ξεκινήσει, σήμερα η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανίκα Μπράιντχαρντ τόνισε πως έχει σημειωθεί πρόοδος της τελευταίες εβδομάδες, την ώρα που οι συζητήσεις συνεχίζονται.

«Εναπόκειται σε όλες τις πλευρές να δράσουν υπεύθυνα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης το συντομότερο δυνατό» επανέλαβε η ίδια.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ευρωπαϊκή πηγή, υπάρχει αισιοδοξία ενόψει της σημερινής συνεδρίασης των επιτελών των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης, ωστόσο, αυτήν την ώρα δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία. 

«Όλοι συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά και ίσως κάτι προκύψει μέχρι το βράδυ» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ίδια πηγή, ενώ έτερος αξιωματούχος συμφωνούσε πως μέχρι τη συνεδρίαση του EuroWorking Group «υπάρχει χρόνος».-