ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Απόδειξη ανικανότητας της κυβέρνησης η περίπτωση Μπαλαούρα

Δημοσίευση 30 Μαρτίου 2017, 16:10 / Ανανεώθηκε 30 Μαρτίου 2017, 16:36
Ποτάμι: Απόδειξη ανικανότητας της κυβέρνησης η περίπτωση Μπαλαούρα
Facebook Twitter Whatsapp

Στο στόχαστρο του βουλευτή Γιώργου Αμυρά βρέθηκε η περίπτωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρα, o οποίος, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, έλαβε το έκτακτο βοήθημα που είχε δοθεί από τον πρωθυπουργό τα Χριστούγεννα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο στόχαστρο του βουλευτή Γιώργου Αμυρά βρέθηκε η περίπτωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, o οποίος, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, έλαβε το έκτακτο βοήθημα που είχε δοθεί από τον πρωθυπουργό τα Χριστούγεννα.

«Η περίπτωση Μπαλαούρα είναι άλλη μία απόδειξη της ανικανότητας και του αλαλούμ αυτής της Κυβέρνησης. Η χώρα αξίζει κάτι καλύτερο! Εδώ είδατε δώσανε χρήματα σε κάποιους που δεν τα χρειάζονται και άφησαν απ' έξω απόρους, άνεργους και όλους εκείνους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος με το Ποτάμι Γιώργος Αμυράς στο περιστύλιο της Βουλής όσον αφορά την υπόθεση Μπαλαούρα για την "13η σύνταξη". 

Ο κ. Αμυράς ερωτώμενος για τη ''λάσπη'' του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Τζανακόπουλου σε βάρος του Ποταμιού έκανε την ακόλουθη δήλωση: «κάθε φορά που κάποιος -είτε λέγεται Τζανακόπουλος είτε οτιδήποτε άλλο- πετάει λάσπη στο Ποτάμι και στην ακεραιότητά μας, θα ακούει τα ίδια και χειρότερα».