ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος για την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου η απόφαση για την «Μανωλάδα»

Δημοσίευση 30 Μαρτίου 2017, 19:28 / Ανανεώθηκε 30 Μαρτίου 2017, 19:48
ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος για την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου η απόφαση για την «Μανωλάδα»
Facebook Twitter Whatsapp

Σκληρή ανακοίνωση κατά της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου  εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ,με αφορμή την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκληρή ανακοίνωση κατά της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ,με αφορμή την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την υπόθεση της Μανωλάδας

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: "Η καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της Ελλάδας για τα αιματηρά γεγονότα που συνέβησαν το 2013 στις καλλιέργειες φράουλας της Νέας Μανωλάδας Ηλείας, αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Τόσο η απόφαση όσο και το σκεπτικό που τη συνοδεύει, καταδεικνύουν πως η ΝΔ του κ. Σαμαρά δεν αδιαφορούσε απλώς για τις καταστάσεις ζούγκλας που επικρατούσαν στην εν λόγω περιοχή, αλλά έδειχνε ανοχή σε εγκληματικές πράξεις.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν δίστασε να επιβάλλει με νόμο τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, υπονομεύοντας τον θεσμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Η σημερινή κυβέρνηση, είναι αποφασισμένη να επιβάλλει την τήρηση της  νομοθεσίας και να προστατεύσει με κάθε τρόπο τα εργασιακά δικαιώματα όλων". καταλήγει η ανακοίνωση.