ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: «H διαπραγμάτευση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διδάσκεται» - ΣΥΡΙΖΑ: «Περαστικά»

Δημοσίευση 1 Απριλίου 2017, 10:11 / Ανανεώθηκε 1 Απριλίου 2017, 15:44
Κικίλιας: «H διαπραγμάτευση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διδάσκεται» - ΣΥΡΙΖΑ: «Περαστικά»
Facebook Twitter Whatsapp

Στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε για ακόμη μία φορά, η διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε για ακόμη μία φορά, η διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., Βασίλη Κικίλια, να καταλογίζει σαφείς ευθύνες στους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τις συνεχείς καθυστερήσεις.

«Μ’ αυτή την κυβέρνηση κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα» επεσήμανε, σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ, διευκρινίζοντας «ότι αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, η χώρα θα συρθεί σε τραγικό αδιέξοδο με ανυπολόγιστες συνέπειες».

«Η διαπραγμάτευση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια» συνέχισε, με ειρωνικό ύφος, ενώ «πυρά» εξαπέλυσε και προς τους δανειστές, στιγματίζοντας τις «υπερβολικές τους αξιώσεις».

Ξεκαθάρισε επίσης, ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα μέτρο, καθώς «δεν είμαστε δεκανίκι κανενός».

Όσον αφορά τα εργασιακά, έκανε λόγο για «επίτευγμα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καθώς για πρώτη φορά, οι θέσεις μερικής απασχόλησης είναι περισσότερες από τις θέσεις πλήρους απασχόλησης. 

H αιχμηρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Βασίλη Κικίλια, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Μεταξύ άλλων, το κυβερνών κόμμα επισημαίνει ότι «ευχόμαστε από καρδιάς στον κ. Κικίλια να ζήσει πολλά χρόνια, ώστε να θυμάται με νοσταλγία αυτά που ο ελληνικός λαός προσπαθεί να ξεχάσει: PSI, εκτόξευση της ανεργίας από το 9,5% στο 27%, διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας, ΚΕΕΛΠΝΟ, απολύσεις, διαθεσιμότητες, Siemens, κλπ».

Στην περίπτωση που η μνήμη του έχει ασθενήσει, συνεχίζει στο ίδιο πλίσιο, του υπενθυμίζουμε ότι το κόμμα του ήταν αυτό που έφερε στη Βουλή τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την οποία ψήφισε μαζί με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου.