ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιάρας: Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την περίοδo

του Σταύρου Μαρίνη - Δημοσίευση 4 Απριλίου 2017, 11:05 / Ανανεώθηκε 4 Απριλίου 2017, 11:27
Τσιάρας: Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την περίοδo
Facebook Twitter Whatsapp

Την εκτίμηση πως η χώρα θα οδηγηθεί σύντομα σε εκλογές έκανε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κωνσταντίνος Τσιάρας

Την εκτίμηση πως η χώρα θα οδηγηθεί σύντομα σε εκλογές έκανε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσιάρας μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε ότι: «Η αξιολόγηση θα κλείσει, δίνουμε γη και ύδωρ» υπογραμμίζοντας πως: «τα αδιέξοδα στα οποία θα περιέλθει η κυβέρνηση και στα οποία δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει».

«Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, η κατάσταση στην εθνική οικονομία δεν είναι ευχάριστη, με την αύξηση της ανεργίας και τις ελαστικές μορφές εργασίας να κυριαρχούν»

Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ  τόνισε επίσης ότι: «Πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουν εκλογές το συντομότερο, γιατί θεωρούμε ότι έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την περίοδο».

Πάντως ο κ. Τσιάρας υπογράμμισε πως δεν αμφισβητείται η συνταγματική νομιμότητα της κυβέρνησης, ωστόσο -όπως είπε- αν και ο πρωθυπουργός θέλει να εξαντλήσει τη θητεία της κυβέρνησής του, εντούτοις κάτι τέτοιο «είναι αδύνατο να γίνει γιατί τα αδιέξοδα που θα αντιμετωπίσει, θα τον οδηγήσουν σε πολύ δύσκολα διαχειρίσιμη κατάσταση».

Ερωτηθείς για το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, είπε ότι είναι ρεαλιστικό και κοστολογημένο, αλλά παραδέχτηκε πως η εφαρμογή του εξαρτάται και από το αν θα υπάρξει και η σύμφωνη γνώμη των δανειστών

Ο κ. Τσιάρας επέκρινε την κυβέρνηση, καθώς «δεν εστιάζει στον ιδιωτικό τομέα για να προσελκύσει επενδύσεις και να υπάρξουν φορολογικά έσοδα παρά κοιτάζει μόνο την εκλογική της πελατεία».

Χαρακτήρισε δε «μικροπολιτική» την προσέγγιση της κυβέρνησης σε μια εποχή μεγάλων προβλημάτων. «Δεν πρέπει να βλέπει κανείς μόνο το πολιτικό του μέλλον» κατέληξε.