ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ανακρίτρια κατά της διαφθοράς ο Σταύρος Θεοδωράκης για τους λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου

της Μίνας Μουστάκα - Δημοσίευση 5 Απριλίου 2017, 13:02 / Ανανεώθηκε 5 Απριλίου 2017, 14:29
Στην ανακρίτρια κατά της διαφθοράς ο Σταύρος Θεοδωράκης για τους λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου
Facebook Twitter Whatsapp

Στοιχεία σχετικά με τους τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς που φέρεται να έχει ο Γιάννος Παπαντωνίου στην Ελβετία κατέθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχεία σχετικά με τους τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς που φέρεται να έχει ο Γιάννος Παπαντωνίου στην Ελβετία κατέθεσε, στην ανακρίτρια κατά της διαφθοράς Ηλιάννα Ζαμανίκα, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος  αναφέρθηκε στους επίμαχους λογαριασμούς και στη Βουλή, τόνισε ότι "τα μεγάλα σκάνδαλα του παρελθόντος πρέπει να βρουν απαντήσεις" και για το λόγο αυτό προσκόμισε στη δικαιοσύνη όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του. 

Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε τα εξής :

"Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια για εκείνη την περίοδο. Το "Ποτάμι" ενισχύει την προσπάθεια της ανεξάρτητης δικαιοσύνης να βρει απαντήσεις , το ίδιο κάνουμε και στη Βουλή , το ίδιο θα κάνουμε και στην προανακριτική .

Για εμάς τα μεγάλα σκάνδαλα του παρελθόντος πρέπει να βρουν απαντήσεις. Πρέπει να μάθουμε πόσο έχει ζημιωθεί η χώρα , πόσο έχει ζημιωθεί η κοινωνία . Ενισχύουμε, λοιπόν,  με κάθε τρόπο τις δικαστικές αρχές".