ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη Τετάρτη τελικά η συζήτηση της εξεταστικής για την Υγεία

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 5 Απριλίου 2017, 15:48 / Ανανεώθηκε 5 Απριλίου 2017, 17:48
Μεγάλη Τετάρτη τελικά η συζήτηση της εξεταστικής για την Υγεία
Facebook Twitter Whatsapp
Την προσεχή Τετάρτη θα διεξαχθεί τελικά η ειδική συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση ή μη της εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τα πεπραγμένα στην Υγεία τη περίοδο 1997- 2014.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την προσεχή Τετάρτη θα διεξαχθεί τελικά η ειδική συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση ή μη της εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τα πεπραγμένα στην Υγεία τη περίοδο 1997- 2014.

Αρχικά η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε ότι η συζήτηση θα διεξαχθεί την Τρίτη, με τη ΝΔ ωστόσο δια του γραμματέα της ΚΟ, κ. Τσιάρα να ζητά τη μετάθεση της συζήτησης για τη Τετάρτη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων  του κ. Μητσοτάκη.

Σε κάθε περίπτωση οκ. Βούτσης, δεσμεύτηκε στηΝΔ να επικοινωνήσει με τη κυβέρνηση και να θέσει το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης. Τελικά το αίτημα της ΝΔ έγινε δεκτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στη Μεγάλη βδομάδα η Βουλή θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τουςδασικούς χάρτες, ενώ δεν αποκλείεται να εισαχθεί και στις επιτροπές ο εξωδικαστικός συμβιβασμός