ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Έχουν δεχτεί τα πάντα και προσπαθούν να πείσουν ότι διαπραγματεύτηκαν σκληρά

του Σταύρου Μαρίνη - Δημοσίευση 6 Απριλίου 2017, 12:26 / Ανανεώθηκε 6 Απριλίου 2017, 12:40
Γεννηματά: Έχουν δεχτεί τα πάντα και προσπαθούν να πείσουν ότι διαπραγματεύτηκαν σκληρά
Facebook Twitter Whatsapp

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση την οποία  χαρακτήρισε "πολιτικά απομονωμένη και το χειρότερο κοινωνικά μετέωρη"  εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ Φώφη Γεννηματά. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε "πολιτικά απομονωμένη και το χειρότερο κοινωνικά μετέωρη" εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η κ. Γεννηματά υπογράμμισε για την διαπραγμάτευση ότι: «Έχουν δεχτεί τα πάντα και προσπαθούν να πείσουν το εσωτερικό του κόμματός τους ότι διαπραγματεύτηκαν σκληρά αλλά κάποιοι άλλοι φταίνε» για να συμπληρώσει πως: 

«Χτυπάω το καμπανάκι εδώ και καιρό γι αυτήν την κυβέρνηση που δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα με ασφάλεια από την κρίση» 

Η κ Γεννηματά μίλησε για δικές της πρωτοβουλίες ώστε να βοηθηθεί η χώρα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:  «έχω παρέμβει όσο μπορώ στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα για να λειτουργήσουν ως ανάχωμα στις ακραίες απαιτήσεις των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης». 

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε  επίσης την κυβέρνηση πως κοροϊδεύει μονίμως τον ελληνικό λαό καθώς επεσήμανε ότι: «Το 2016 μας έλεγαν: σώσαμε τις συντάξεις και τώρα τις κόβουν, κρατήσαμε ψηλά το αφορολόγητο και τώρα το κατεβάζουν, σώσαμε τη ΔΕΗ και τώρα την πουλάνε»

Τέλος υπογράμμισε πως: «Η κυβέρνηση είναι πολιτικά απομονωμένη και το χειρότερο κοινωνικά μετέωρη. Φτωχοποίηση των πάντων. Αυτή είναι η γραμμή της»